Відбувся ІІІ турнір з міні-футболу «Юні зірки»

15 березня 2017 року на базі СДЮШОР -2 був проведений ІІІ турнір з міні-футболу «Юні зірки» серед учнів інтернатних закладів області.. Його організаторами були головне управління Нацполіції, Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та ФСТ «Динамо». Участь в змаганнях прийняла шкільна футзальна збірна НВО "ЗОШ-Інтернат ліцей «Сокіл»" міста Кропивницький.

8 команд-учасниць були розподілені на дві групи, переможці яких і розіграли між собою медалі. У спортивній боротьбі завдяки впевненій грі воротаря Альбертуса Синяєва та влучності Ярослава Шевчука, Владислава Даніча і капітана команди Володимира Нертика ліцеїсти здолали супротивників зі Знам'янки (8:2) та Добровеличківки (6:3). Проте фінальна гра проти Маловисківської школи-інтернату виявилася дуже запеклою. «Соколята» віддають належне майстерності маловисківского голкіпера, який кілька разів рятував свою команду після виходів сам-на-сам. Але рахунок фінальної гри 4:3 на користь школи-інтернату, ліцею «Сокіл» дозволив футболістам обласного центру зберегли за собою звання переможців, яке вони вибороли 2016-го року; команди шкіл-інтернатів із Малої Виски та Бобринця стали призерами.

Учасників вітав керівник поліції області Сергій Кондрашенко, який запросив команди на наступний футзальний турнір, вручив кубки і медалі та спортивний інвентар, необхідний для подальших тренувань.

Вітаємо учнів ліцею «Сокіл» та тренера команди Олександра Миколайовича Кравченка з перемогою у обласному турнірі!
Кiлькiсть переглядiв: 0