Семінар-практикум за участю голів ШМО, вчителів англійської мови ЗНЗ

18 жовтня 2017 року на базі гімназії ім. Тараса Шевченка відбувся семінар-практикум за участю голів ШМО, вчителів англійської мови ЗНЗ міста з проблеми: «Методичне підґрунтя та шляхи практичної реалізації проектної діяльності на уроках іноземної мови».

В даному заході взяло участь 34 вчителя іноземних мов навчальних закладів м.Кропивницький, а також запрошені вчителі Соколівського НМК.

Керівник семінару-практикуму методист ЦМСПС Наумець О.М.

Присутнім прочитана коротка лекція про проективні методики, їх типологія, проблеми і недоліки їх проведення. Регіональний координатор міжнародного проекту Generation Global Ткаченко Н.Г., вчитель англійської мови познайомила присутніх з особливостями роботи в даному проекті, поділилась власним досвідом роботи, акцентуючи увагу колег на тому, що учні гімназії – учасники даного проекту позиціонують в своїй особі цілу державу – Україну, тому іхнє завдання – гідно її представляти. Учасники семінару усвідомили, що основна мета даного проекту не лише отримувати знання, а й розвиватися, засвоювати загальнолюдські цінності, такі, як: милосердя, здоров’я, повага до державних символів і традицій.

Кiлькiсть переглядiв: 0