Підготовка до ЗНО 2018 з англійської мови

З метою більш якісної підготовки учнів до складання ЗНО з англійської мови, 20 лютого 2018 року о 14 годині на базі ОУНБ імені Дмитра Чижевського методист Міжнародного освітньо-методичного центру INTER EDUCATION, сертифікований екзаменатор міжнародних мовних екзаменів Pearson Test of English Людмила Сидорчук провела семінар-практикум з проблеми: «Успішне формування іншомовної адитивної компетенції учнів старших класів під час підготовки до ЗНО 2018 з англійської мови». В роботі семінару взяли участь 61 вчитель закладів загальної середньої освіти, льотної академії, КІК ЦНТУ, Аджамської ЗОШ Кіровоградського району.

Керівник семінару: О.М.Наумець, методист ЦМСПС

Учасники семінару були ознайомлені з особливостями ЗНО цього року, програмою та критеріями оцінювання відповідей школярів. Наголошено на тому, що ЗНО з іноземної цьогоріч складатиметься з 4 завдань, а саме: аудіювання, читання, письма і мовлення. З вчителями проведений тренінг з вирішення складних завдань.

Вчителів ознайомили також з підручниками видавництва PEARSON, схваленими МОН України в рамках Нової української школи для учнів 1-4 та 5-11 класів, з електронною бібліотекою навчальних ресурсів Pearson і книгою для вчителя для першого класу. Був продемонстрований план першого уроку з англійської мови у першому класі з книги для вчителя до Fly High Ukraine (Level 1).

Всі учасники отримали Certificate of Attendance за участь у семінарі і завдання: на засіданні методичних об’єднань освітніх закладів ознайомити всіх вчителів англійської мови з особливостями проведення ЗНО 2018 і довести отриману інформацію до керівництва.

Матеріали семінару-практикуму будуть розміщені у СПІЛЬНОТІ на сайті ЦМСПС.

Кiлькiсть переглядiв: 0