Відбулось засідання проблемної групи вчителів англійської мови

12 вересня 2018 року на базі ЦМСПС (бібліотека) відбулось засідання проблемної групи вчителів англійської мови: Удосконалення наукового супроводу вчителів англійської мови в умовах реалізації Державного стандарту у початковій школі. Аналіз програм, підручників, розробка орієнтовних конспектів уроків». В роботі проблемної групи взяло участь 11 педагогів з таких освітніх закладів: СЗШ №14, гімназії імені Тараса Шевченка, ЗОШ №4, НВО №№6, 15, 18, 20, 21, 31,33, «Мрія».

Учасники заслухали виступи з використанням мультимедійних презентацій на тему: Підвищення якості та ефективності сучасного уроку відповідно до методрекомендацій МОН України щодо викладання іноземних мов у 2018-19 н.р. «Старт української школи», з якими виступили методист ЦМСПС Наумець О.М., вчителі Ковальчук В.В. (НВО №15), Ковпак Т.С.(НВО №31), Ковтунець А.М.(СЗШ №14), Каширна В.А.(гімназія ім.. Тараса Шевченка). Обмінялись проблемами та досвідом планування і проведення уроків у 1 класах в умовах НУШ. Намітили шляхи щодо розробки системи уроків для 1 класу на перше півріччя 2018-19 н.р.

Усі напрацювання проблемної групи розміщені на блозі вчителів іноземних мов:. http:/kropywn.blogspot.com/ та на сайті ЦМСПС Робота у спільноті Вчителі іноземних мов.

Методист ЦМСПС О.М.Наумець

Кiлькiсть переглядiв: 0