ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії проведено 24 листопада 2018 року

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії проведено 24 листопада 2018 року на базі комунального закладу "Навчально-виховне об’єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 - центр дитячої та юнацької творчості "Оберіг" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області" за завданнями, розробленими Кіровоградським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. В.Сухомлинського.

В олімпіаді взяли участь 92 учні 7-11-х класів з 30 закладів загальної середньої освіти міста: 13 учнів 11-х класів, 15 учнів 10-х класів, 19 учнів 9-х класів, 28 учнів 8-х класів та 17 учнів 7-х класів.
Олімпіада за формою і змістом була максимально наближеною до обласного етапу і складалась з тестових завдань різного рівня складності та задач. Максимальна кількість балів за виконання завдань - 80.
До складу журі ввійшли досвідчені вчителі закладів нашого міста.
Адміністрація закладу (директор Самохвал І.В.) створила належні умови для проведення олімпіади. Відповідально віднеслися до виконання обов’язків керівники команд та організаційний комітет, що сприяло організованій роботі всіх учасників олімпіади.

Інформацію підготувала методист ЦМСПС Стрюкова О.М.

Кiлькiсть переглядiв: 0