Семінар – практикум для вчителів хімії та біології

27 листопада 2018 року, відповідно до річного плану ЦМСПС управління освіти Міської ради міста Кропивницького проведено семінар – практикум для вчителів хімії та біології з проблеми «Інноваційні підходи до викладання предметів природничого циклу».

Семінар-практикум складався з трьох частин: теоретичного, практичного та інформаційного блоків. В теоретичному блоці методист ЦМСПС Стрюкова О.М. ознайомила присутніх з інноваційними підходами до викладання предметів природничого циклу засобами мультимедійних технологій, вчитель хімії НВО №16 Мироненко О.М. розкрила суть модернізації хімічної освіти засобами сучасних технологій.
В практичній частині вчитель біології НВО № 16 Тасенко Л.О. продемонструвала можливості використання мультимедійного комплексу SMART Board на уроках біології та хімії. Педагоги міста були залучені до конструювання інтерактивних вправ з біології.
В частині інформаційного блоку учасникам семінару було проведено аналіз участі учнів у ІІ міському етапі учнівських олімпіад з хімії та екології та надано інформацію щодо питань організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.
Варто відзначити ґрунтовну організаційно-підготовчу роботу адміністрації (ЗНВР Дорогань І.А та Цвілюк Л.М.) та педагогічного колективу (Мироненко О.М., Тасенко Л.О., Задорожній О.В.) НВО № 16 (директор Міщенко М.Г.), який був базовими під час проведення семінару.
Під час проведення семінару-практикуму панувала доброзичлива атмосфера та дружня співпраця всіх педагогів.
Кiлькiсть переглядiв: 0