Онлайн-тренінг «Жити у злагоді з собою»

18.12.2020 року в комунальній установі «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Міської ради міста Кропивницького відбувсяонлайн-тренінг «Жити у злагоді з собою» (зняття психологічного напруження та адекватне реагування на ситуацію) в ZOOM для молодих педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти міста, стаж роботи яких менше 3 років , за результатами їх опитування.

На початку консультації, була виконана вправа-знайомство «Клубочок», та вправа «Правила роботи в групі», для того, щоб акцентувати увагу учасників на дотриманні правил роботи в групі. В основні частині прозвучало повідомлення «Гармонія – це…», а в кінці тренінгу був переглянутий уривок із фільму «Ангел А» Люка Бессона, 2005р.

Метою тренінгу було: сформувати позитивне ставлення до власної особистості; зняття емоційного та фізичного напруження; розвиток адекватних способів реагування на стресові ситуації.

До зустрічі долучились 27 молодих педагогічних працівника.

Спікер заходу: Наталія Дудник, психолог комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Міської ради міста Кропивницького.

Кiлькiсть переглядiв: 0