Нарада для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти Кропивницького

5 січня 2024 року відбулась нарада для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти Кропивницького.

Підвели підсумки участі педагогічних працівників закладів дошкільної освіти в Інтерактивному вернісажі педагогічних знахідок – 2024. Наголосили на важливості пропагування педагогічного досвіду, підвищення фахової майстерностіосвітян дошкілля.

Зосереджено увагу колег на особливостях реалізації в закладах освіти Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Зазначили, що наразі серед педагогів закладів освіти проводиться системна просвітницька кампанія щодо формування навичок здійснення першої психологічної допомоги здобувачам освіти. Розглянули корисні рекомендації та пропозиції щодо можливості ділитися позитивним професійним досвідом, вдалими напрацюваннями задля масштабування того, що добре виходитьна каналі «Ти як? Кіровоградщина».

Вели розмову про дієві практичні матеріали та рекомендації для щоденної підтримки ментального здоров’я«Гратися і не боятися» для вихователів дошкільної освіти (розроблені в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення безперервностінавчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти»за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України).

Координатор: Наталя Бабіч, консультант КУ «МЦПРПП КМР»

Спікери:Наталя Бабіч, Марина Сосновська консультанти КУ «МЦПРПП КМР»

#МЦПРПП_КМР

#Ти_як_Кіровоградщина

#ментальне_здоровя

#Освіта_Кропивницької_Громади

Кiлькiсть переглядiв: 0