Про консультативну зустріч для педагогічних працівників ЗДО

З метою ефективного використання інтерактивної панелі мультиборд та програмного забезпечення, 11 квітня 2024 року КУ «МЦПРПП КМР» проведеноконсультативну зустріч для педагогічних працівників ЗДО з теми:«Цифрові потужності - в дії: особливості використання Mozabook в дошкіллі».

Освітяни дошкілля мали змогу переконатися в доцільності використання даного обладнання в роботі з учасниками освітнього процесу, вивчили її можливості.

Оксана Стрюкова, директор КУ «МЦПРПП КМР» окреслила можливості використання інтерактивного освітнього програмного забезпечення Mozabook для педагогів, наголосила на ресурсах де можна пройти навчання й опанувати програмне забезпечення.

Катерина Мальщукова, вчителька КЗ «Великобалківська гімназія», представила користувацький інтерфейс та унікальні можливості інтерактивної презентаційної програми Mozabook для створення і проведення видовищних освітніх подій в закладі дошкільної освіти, занять за рахунок численних ілюстраційних, анімаційних і творчих презентаційних можливостей. Продемонстрували алгоритм створення власного цифровогозошита, наповнення сторінок завданнями та ігровими вправами.

Спікери зацікавили учасників видовищними інтерактивними елементами і вбудованими додатками, ігровими теками,які призначені для розвитку навичок, проведення дослідів та ілюстрування, які допомагають в більш легкому засвоєнні навчального матеріалу.

Кожен з присутніх отримав відповіді на запитання щодо особливостей викристанняпрограмного забезпечення Mozabook тамультиборду в освітньому процесі.

Дякуємо за активну допомогу в організації зустрічі директору СДНЗ № 46 «Краплинка»Лілії Сорокі.

Координатори: Оксана Стрюкова, директор КУ «МЦПРПП КМР», Наталя Бабіч, консультант КУ «МЦПРПП КМР».

Спікери: Оксана Стрюкова, директор КУ «МЦПРПП КМР», Катерина Мальщукова, вчителька КЗ «Великобалківська гімназія».

Кiлькiсть переглядiв: 0